Online vagy letölthető számlázó program?

Hatékony online számlázó

Ha már webáruház indításról van szó, akkor valószínűleg másra is szükség lesz a szabályszerű működtetés végett. Egy webshop számlázó program szintén kihagyhatatlannak számít ebből a szempontból.

Mi alapján kell kiválasztani a megfelelő szoftvert, hiszen nagyon sokféle létezik, amelyek nagyjából ugyanazt tudják, de akadnak csekély eltérések, amelyek kézenfekvőbbé, de rossz választás esetén nehezebbé teszik a használatot. A grentmedia.hu természetesen ebben a témában is tökéletesen otthon van.

Először is nem árt tisztában lenni azzal, hogy 1 hónapban mennyi számla fog készülni a webshop számlázó programmal, mert ha csak kevés, akkor valószínűleg az ingyenes változat is megfelel a célnak. Nagyobb mennyiség esetén, természetesen egy profibb webshop számlázó programra lesz szükség, ami könnyen automatizálható, mert így nem jár plusz terheléssel a használata.

Ezen kívül létezik online, illetve letölthető webshop számlázó program. Az előbbi bárhonnan elérhető böngészőn keresztül, míg a másik csak arról a számítógépről, amelyikre telepítve lett.