levendulás termékek

Praktikus és esztétikus levendulás termékek

Provence-i stílusú dekorációink olyan kiegészítők, amelyekkel szinte sehol máshol nem találkozhatsz. Ezek a fali dekorációktól kezdve, mint például a provence-i stílusú ajtótáblák és képkeretek, a konyhai és fürdőszobai kiegészítőkig terjednek.

Szóval, a webshopunkban levendulás termékek tucatjai közül választhatsz. Ezek nemcsak dekorációs cikkek, amelyeknek egyetlen feladata a belső tér díszítése, hanem praktikus és szükséges kellékek is minden otthonban. Csakúgy, mint a levendula motívummal ellátott akasztók, amelyek különböző mintákban kaphatóak. Előnyük nemcsak a motívum, hanem az alacsony ár is. A levendulás termékek fából készülnek. A dekupázs technikának köszönhetően, egy különleges réteg van rájuk ragasztva.

Ha rajongsz a kertészkedésért és általában a virágokért, akkor a levendulás váza kifejezetten Neked való. A provence-i dekorációk közé tartoznak a levendulás képkeretek is. Ezek nagyon hangulatosak és különböző méretekben kaphatóak. A levendulás termékek rajongói nálunk számos olyan dizájnt találnak, amelyek biztosan tetszeni fognak nekik.