skagen órák

Skagen órák a minimalizmus kedvelőinek

Minőséget keres elfogadható áron? A klasszikus megjelenésű Skagen órák egyszerre megbízhatóak és költséghatékonyak. Az edzett kristályüvegnek köszönhetően masszívak, strapabíróak, bizonyos mélységig vízállóak.

Választhatóak bőr- vagy nemesacél szíjjal. A Skagen órák férfi és női kínálata is bőséges. A dizájnt a letisztultság jellemzi. A Quartz óraszerkezet és az analóg kijelzés a retró irányzatok védjegyei. A 20-ik század üzletemberei imádták ezt a stílust. A tokok színe változatos, a rozé aranytól a Föld színekig fellelhetőek. Aki szereti az eleganciát, a szolid kiegészítőket, a Skagen órák között garantáltan megtalálja a tökéletes példányt.

A márka az üzleti megjelenéshez, a hétköznapokra és a sportos stílus rajongóinak is kínál időmérőket. Egy elegáns óratartó dobozban igényes, szép ajándék lehet ballagásra, diplomaosztóra, előléptetésre. Az óra, mint kiegészítő, a megjelenés éke lehet. Egy-egy szettet megkoronáz egy jól választott modell, ami nemcsak a pontos időt jelzi, de a divatérzékünket is.