Segítség, lánybúcsú helyszínt kell találnom minél előbb!

erlavilla.hu
erlavilla.hu

Újabban nálunk is egyre nagyobb divatja van a lánybúcsúknak, vagyis mielőtt egy leány végleg kimondaná a boldogító igent és egy életre lekötné magát, még tart egy olyan bulit, amire majd úgy fog emlékezni, hogy az volt az utolsó nagy durranás mielőtt belépett volna a házasság kötelékébe. Ha azt se tudja, hogy hogyan kezdjen neki egy lánybúcsú szervezéséhez, akkor az erlavilla.hu-hoz hasonló oldalak sokat tudnak segíteni.

Sohasem egyszerű azoknak a feladatuk, akiknek leánybúcsút kell szervezniük, hiszen nem lehet az akárhol és akármilyen. Annak tökéletesnek és valóban nagy durranásnak kell lennie. Legalábbis ez lenne az elvárás, ha a hollywoodi filmeket vesszük alapul, ahol egy leánybúcsú alatt szinte minden megtörténik: piálás, vetkőző pasik, limuzin, meg minden egyéb, ami belefér. Ez egy kissé annak az utánzása, ahogyan a pasik szokták búcsúztatni a legényéveiket. Azonban, ha valóban egy csajokhoz sokkal közelebb álló leánybúcsút szeretne szervezni, akkor ebben az Erla Villa Hotel csapata segíthet. Mi lenne, ha egy kissé félretéve a hollywoodi filmek sémáját, valóban egy csajos estét csapnának, ahol csak és kimondottan magukkal törődnének?! Ön elmondja, hogy milyen elképzelései vannak, ezt követően a hotel munkatársaival együtt megszervezik az eseményt. Gondoljon csak bele, hogy már a nagy este előtt részesülne minden lány, bizonyos mindenféle wellness kényeztetésben, szépségápolásban, így az este beköszöntésével lehet lelkizni, bulizni, limuzinnal furikázni a városban.

A hotel csapata minden igényt igyekszik kielégíteni, a legkülönlegesebb álmokat is törekszik megvalósítani, ráadásul mindezt a legnagyobb diszkrécióban. Azaz, bármi ami a leánybúcsú estéjén történik, az ott is marad. Senki nem szivárogtat ki semmit. A fotós is csak és kizárólag azokat a fényképeket készíti el, amelyekre Önök majd rábólintanak. Tehát, történjék bármi ezen az estén, a jelenlevő lányokon kívül senki sem fogja megtudni. Ne törje magát többé azon, hogy miként szervezze meg az ütős leánybúcsút! Hagyja ezt egy profi csapatra!