Sportóra a hatékony testmozgás érdekében

Polar sportóra
Polar sportóra

Nemrég kezdett el sportolni és nem tudja, hogy elég hatékonyan végzi-e a választott testmozgást? Akkor a sportóra nagy segítségére lehet, hiszen ez az igazán designos és egyben praktikus eszköz, pontosan meg tudja mutatni, hogy milyen pulzustartományt kell elérjen ahhoz, hogy a zsírégetés beinduljon.

 

Ha megadja a pontos adatait, a nemét, a korát, a testsúlyát, akkor a sportóra az elégetett kalóriákat is kiszámolja, amit a pulzusértékekkel együtt egy edzésnapló bejegyzésként is elmenthet. Így nyomon tudja követni, hogy miként fejlődött az elmúlt edzések alkalmával. Ilyen nagyszerű sportkiegészítőt a fittsport.hu webáruházban vásárolhat, ahol a színvonalas Polar és Garmin márka különböző termékeiből válogathat.

A kínálatban az egyszerűbb órák és az extra opciókkal ellátott órák mellett, egyéb sportóra kiegészítőket is megtalálhat, mint a sebességmérő, a pedálfordulat-mérő, a mellkasi jeladó vagy a gps érzékelő. Jöjjön el Ön is a FittSport weboldalára és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő sportóra modellt!