Szakértelmet igényel a körhíd elkészítése

Fogpótlás
Fogpótlás

A Dental Swiss fogorvosi rendelő az ország élvonalában van szakemberek szintjén és ettől eszközeink sem maradnak el. Így a speciális, nagy szakértelmet és nagyon jó felszereltséget igénylő munkákat is el tudjuk végezni.

Manapság a szakértelem és a korszerű technológiai berendezések egyike sem nélkülözhető a fogászatban. Olyan speciális beavatkozásokat is végzünk, mint pl. a körhíd készítése. Ennek elkészítésére akkor van szükség, amikor sok a hiányzó fog, a meglévő szövetállomány gyenge és laza, viszont természetesen az ügyfél szilárd fogazatot szeretne stabil harapással.

A körhíd elkészítése minden esetben alapos előtanulmányt igényel. Minden beavatkozást konzultáció előz meg, amely díjmentes és melyet szintén előre egyeztetett időpontban végzünk. A körhíd elkészítése a legutolsó a folyamatban, de természetesen ez a legfontosabb, hiszen a páciensünk erre vár a leginkább.

A behelyezés után megadjuk a szükséges útmutatásokat a biztonságos és hosszan tartó használathoz. Konzultáció időpont interneten keresztül is kérhető. A visszajelzés munkanapokon még aznap megérkezik.