Vonzó külsejű kürtős páraelszívó

Kürtős páraelszívó modern külsővel
Kürtős páraelszívó modern külsővel

Sokszor rákényszerülünk arra, hogy egy adott feladat elvégzése kapcsán felmerülnek olyan kellemetlen következmények, amelyek romboló jellegűen hathatnak, az éppen folyamatban lévő tevékenységre.

Ki ne szeretne megszabadulni az ezekkel való foglalkozástól? A különleges kialakítású kürtős páraelszívó nemcsak megmenti Önt a szellőztetéssel járó figyelemeltereléstől, hanem a mai modern kinézetű elszívók ékes díszei is lehetnek a konyhának.

Modern kinézetüknek és különleges, precíz kivitelezésüknek köszönhetően, magukra vonják minden vendég figyelmét. A tűzhely méretétől függően, akkora kürtős páraelszívó választható, amekkora éppen szükséges. A 40, 50, 60, 80, és 90 cm méretű, különböző színű, teljesítményű és irányítású modellek állnak rendelkezésére. Nem probléma, ha nem tudja vagy nem akarja az elvezető csövet!

Szén filteres kiegészítővel megrendelve nem kell azon gondolkodnia, hogy kinek az orra alá vezeti el az ételszagokat! A szűrő felfogja a párában lévő zsírt, némelyik kürtős páraelszívó szűrője, akár még a mosógépben is tisztítható.