WDH 520

WDH 520 hasznos funkciókkal

WDH 520
WDH 520

Kompakt berendezés háztartási használatra. Pár szóval így körvonalazható a WDH 520 páramentesítő, ami lehetővé teszi a felesleges nedvesség eltávolítását a szobákból, valamint a garázsokból és a pincékből. A készülék mikroprocesszoros vezérlése lehetővé teszi a működés, a beindítás és a leállítás idejének programozását, valamint a vízelvezetés intenzitásának könnyű és kényelmes beállítását.

A páratartalom és a szobahőmérséklet aktuális értékei a kezelőpanel kijelzőjén jelennek meg. A hőcserélő befagyása esetén, a vezérlőrendszer automatikusan elindítja a kiolvasztási funkciót, ami megvédi a WDH 520 páramentesítőt a túlterheléstől és a meghibásodástól. A készülék figyelemre méltó kiegészítő funkciója a levegő szűrése és portól való tisztítása.

Az egység a helyiségek magas páratartalmával kapcsolatos problémák széles skáláját oldja meg. Az alacsony zajszint, a digitális kijelző, az automatikus leolvasztás, a modern és kényelmes kialakítás teszi a WDH 520 párátlanítókat a piacon elérhető egyik legjobb megoldássá.