rattan tároló

A rattan tároló környezetbarát alternatíva

Stílusos és praktikus megoldást kínál a különböző tárgyak rendszerezésére az otthonokban és az irodákban. A rattan tároló természetes megjelenésű, mivel az anyaga egy rugalmas és tartós növényi rost. Tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, legyen az modern, rusztikus vagy bohém stílusú. Mivel könnyű, ezért gond nélkül áthelyezhető egyik helyiségből a másikba.

Ez rendkívül előnyös akkor, ha gyakran változtatja a lakás berendezését. Eltérő méretben és formában vásárolható meg, így mindenki ráakadhat a lakás méretéhez és berendezéséhez leginkább passzoló variációra.

A rattan tároló biológiailag lebomló, tehát amikor elhasználódik, kevésbé terheli majd a környezetet, mint a hagyományos társai. Fontos jellemzője, hogy ellenáll a nedvességnek és a szennyeződéseknek, aminek köszönhetően a tisztítása nem okoz majd különösebb problémát.

Dekorációként is tökéletesen megállja a helyét, vagyis nem egy olyan eszközről van szó, amit el kell rejteni valamelyik sarokban. A rattan tároló kiváló ár-érték arányban szerezhető be a webáruházakból.