Eladó lakások Székesfehérvár

Eladó új építésű lakás Székesfehérvár luxus lakóparkjában

Az eladó új építésű lakás Székesfehérvár városában csodálatos környezetben érhető el. Amennyiben Ön is azon gondolkodik, hogy vásárol egy új lakást, csak még azt nem tudja, hogy hol, akkor a centralparkfehervar.hu weboldalon nézzen szét! Az eladó új építésű lakás Székesfehérvár városában remek helyen épül. A luxuskategóriát megtestesítő otthonok 3 ütemben készülnek el. A székesfehérvári Centralpark lakásai 3 épülettömbben helyezkednek el. A Budai úti bejáratnál csak mélygarázsba tudnak beállni a tulajdonosok, hiszen itt helyezkedik el a belső sétány.

Ez a nappali időszakban áll rendelkezésre a gyalogosoknak. Csak a bentlakók parkolhatnak a garázsban. Az átmenő forgalom nem fogja a lakók nyugalmát zavarni. Az első ütem a Távirda utca 35. szám alatt megtalálható társasház lesz. Ez teljesen önálló lesz, ahol 2 üzlet, 7 zárt és fedett parkoló, 8 lakás, 4 felszíni parkoló és 3 önálló tároló kerül kialakításra. Amennyiben szeretne nyugodt és szép környezetben épült lakásra szert tenni, akkor most ne habozzon tovább! Csapjon le a lehetőségre!

Mit kell még tudni az eladó új építésű lakásról Székesfehérváron?

Az első és talán legelőnyösebb tulajdonsága, hogy lifttel rendelkezik. A legtöbb lakás napos és fényárban úszik, hiszen déli fekvésűek. Rendkívül hangulatosak, ráadásul megfizethetőek. Azok az otthonok, amik a második szinten kaptak helyet, kétemeletesek. A felső szintjük a tetőtérben található. A Távirda utcán található üzlet, ami a társasház aljában található, irodának vagy bármilyen kisebb üzletnek remek választás.

Ha szeretne, akár még egy kis hangulatos kávézót is nyithat. A második ütemben a társasházak közül a Budai út 8. szám alatt fog megépülni egy 4 szintes, 19 lakást, 16 teremgarázst, 6 földszinti parkolót és 13 tárolót magába foglaló épület. Természetesen ez a lakóház is fog lifttel rendelkezni. A harmadik ütem lesz talán a legnagyobb horderejű, hiszen 3 lépcsőház és 2 lift fogja kiszolgálni a lakók igényeit. A legtöbb lakás is ebben a társasházban fog helyet kapni. Szám szerint 58 darab. A nagy épülettömb Budai úti részén két üzlet kerül kialakításra. Ezt akár még a lakók is ki tudják bérelni.

Az eladó új építésű lakás Székesfehérvár épülettömbjében bárkinek elérhető

Természetesen azt ki kell emelnünk, hogy ezek a lakások nem olcsóak. Azonban számos remek lehetőség kapcsolódhat hozzájuk. Ilyen például a zárható, fedett tároló és a mélygarázs. Sőt! Akár még üzletet is tudnak bérelni a lakók. A lakások ára 990.000 Ft/m2-től indul. Igyekezzen, mert már az otthonok egy részét lefoglalták! Ezek a nagyszerű eladó lakások Székesfehér lakóparkjában bárkinek elérhetőek, aki szeretne igényes otthonba költözni.

A lakóépületek „A” energiaminősítéssel rendelkeznek. Éppen ezért, a Centralpark az első olyan építésű társasház-együttes lesz Székesfehérvár városában, ami a legmodernebb energiaikövetelményeknek tökéletesen megfelel. A fő- és válaszfalak hagyományos téglából készülnek. A lépcsők, a födém és az erkélyek monolit vasbeton szerkezetűek. A lakásokat egymástól elválasztó falazatok 30 centiméter vastagok, így a hanggátlásuk is kitűnő. A hőszigeteléshez 14-16 centiméter vastag EPS, illetve kőzetgyapotot használtak. Ez benne van a padlóban, a födémben és a homlokzatban.

Az eladó lakások Székesfehérvár belvárosában magas minőségűek?

Igen! Számos, manapság támasztott elvárásnak megfelelnek, mind a nagyságukat, mind a hang- és hőszigetelésüket, mind az energiaigényeiket tekintve. A homlokzati nyílászárók kívülről alumínium borításúak, valamint 3 rétegű üveggel látták el. A 3 réteg rendkívül jól kizárja a hangot és hőszigetelés szempontjából is remek. Az elektromos redőnyök elkészítése (kötődoboz, dupla lefutósín) mind szerepelnek a vételárban, azonban szúnyogháló és redőny külön is rendelhető.

A bejárati ajtók kitűnő hanggátlásra képes MABISZ minősítésű változatok. A lakások fűtését és a meleg vizet a távhő biztosítja, amit remek hőszivattyús rendszer egészít ki. Minden helyiségben megtalálható a padlófűtés, míg a fürdőszobákban elektromos törölközőszárító kap helyet. A padlóburkolatok 3 féle színvilágban érhetőek el. Mindenki egyedire szabhatja az otthonát. A hűtést gyakorlatilag a központi klíma biztosítja, amit a hőszivattyú táplál. Az elektromos ellátást napelemek biztosítják a közös helyiségekben.

Eladó lakások Székesfehérvár történelmi városában

Biztosan a legtöbben ismerik Székesfehérvár történelmét, ami már 1000 éves múltra tekint vissza. 970 körül alapította Géza fejedelem, majd I. István királyunk uralkodása alatt vált a király székhelyévé. A kulturális és gazdasági szerepe mindig jelentős volt. A város iparszerkezetét több mint 12 ezer vállalkozás biztosítja. Az eladó lakások Székesfehérvár területén 15 perces sétára vannak a vasútállomástól. Rengeteg kulturális és sportolási lehetőség elérhető a városlakóknak.

Számos sportrendezvény, koncert és kiállítás kerül megrendezésre. Ha szeretne egy élhető városban lakni, akkor Székesfehérvár tökéletes választás. Sokszor elnyerte már a legsportosabb város címet a kihívás napján. Ezen kívül elmondható, hogy Székesfehérvárnak a legnagyobb a foglalkoztatottsági aránya is. Az itt dolgozók pedig magasabb színvonalon élnek, mint a környező városokban élők. A Centralpark lakótömb a belvárosban helyezkedik el, amitől 6 perces sétára van az autóbuszállomás.