bébitaxi

Vagány járgány a bébitaxi

A család imád a kicsivel sétálni, de esetleg félnek elvinni hosszabb utakra? Megoldás lehet a bébitaxi, ami azon túl, hogy szórakoztatja a gyermeket, hasznos is lehet, amikor a pici már kezd elfáradni, de még van előttük megtenni kívánt út.

Ezzel a termékkel a szabadidős tevékenységet ki lehet maxolni. Akár már 1 éves kortól lehet használni, kitétel azonban, hogy 20 kg-ig terhelhető. Irányítását komfortosság jellemzi, a „nagyok” számára hosszú kormány van hátul felszerelve.

A tágas ülésekben kényelmesen elférnek a gyerkőcök, akiket kétoldalról biztonsági kiesésgátló véd. A járgány lábtartóval és napellenzővel is fel van szerelve, amelyek akár eltávolíthatóak. Ezen kívül a szülőkormány is leszedhető, így egy idő után a gyermek is tudja majd irányítani teljes mértékben.

Ami talán a legjobb, legizgalmasabb lehet számukra, hogy a kormányon gombok találhatóak, amiket ha lenyom, a bébitaxi különböző dallamokat játszik le, ezzel még szórakoztatóbbá teszi a használatot. Látogasson el a globhome.hu oldalra és válogasson kedvére!